Preskocit navigáciu

Prezentácia 2. mechanizovanej brigády v rámci výstavy ABC


Prezentácia 2. mechanizovanej brigády v rámci výstavy ABC

Tridsiaty rok sa prešovská mestská hala Tatran stala areálom pre ABC výstavu organizovanú agentúrou Bocatius. Konala sa v dňoch 17. – 19. apríla 2024 a jej hlavnou myšlienkou bolo predstavenie noviniek vo svete stavebníctva, záhradníctva a technológií. Vystavitelia ponúkali široký výber produktov od sadeníc, záhradného nábytku a okrasných drevín. Stavebná časť sa zamerala prioritne na úsporu energií v oblasti vykurovania a zatepľovania.


Na svoje si prišli aj nadšenci obrannej techniky. Výstava zahŕňala statickú ukážku bojového vozidla pechoty, Tatry 815 a Aktis 4x4. Súčasťou bola prezentácia zbraní, ktoré sú v OS SR zavedené a vybavenie na zaistenie ochrany a bezpečnosti. Záujemcovia sa mali možnosť v stánku s regrutáciou informovať o možnosti vstupu do OS SR, či už ako profesionálneho vojaka, aktívnych záloh alebo dobrovoľnej vojenskej prípravy.


Prezentácia 2. mechanizovanej brigády v rámci výstavy ABCPrezentácia 2. mechanizovanej brigády v rámci výstavy ABCPrezentácia 2. mechanizovanej brigády v rámci výstavy ABC

Autor: npor. Andrea Jančoková - Dátum: 20.04.2024
Čítanosť: 251
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share