Preskocit navigáciu

Stretnutie náčelníka Generálneho štábu s pridelencom obrany Čínskej ľudovej republiky


Stretnutie náčelníka Generálneho štábu s pridelencom obrany Čínskej ľudovej republiky

Náčelník Generálneho štábu OS SR generálporučík Peter Vojtek sa na začiatku nového roka stretol s odchádzajúcim pridelencom obrany Čínskej ľudovej republiky v SR starším plukovníkom Dong Wanom a zároveň privítal nového pridelenca obrany ČĽR staršieho plukovníka Sun Xushenga.

Generálporučík Peter Vojtek počas spoločného rozhovoru s partnermi vyzdvihol úroveň vzťahov medzi ozbrojenými silami SR a ozbrojenými silami Čínskej ľudovej oslobodzovacej armády. Staršiemu plukovníkovi Wanovi za doterajšiu spoluprácu úprimne poďakoval a udelil Pamätnú medailu náčelníka GŠ OS SR I. stupňa za rozvoj spolupráce medzi ozbrojenými silami Čínskej ľudovej oslobodzovacej armády a OS SR.

"Našu bilaterálnu spoluprácu si veľmi vážim, pretože sa rozvíjala nielen na profesionálnej, ale aj osobnej úrovni,“ uviedol na stretnutí generálporučík Vojtek. Novému pridelencovi obrany Xushengovi náčelník GŠ Vojtek poprial veľa šťastia a úspechov v novej pozícii.


Stretnutie náčelníka Generálneho štábu s pridelencom obrany Čínskej ľudovej republikyStretnutie náčelníka Generálneho štábu s pridelencom obrany Čínskej ľudovej republikyStretnutie náčelníka Generálneho štábu s pridelencom obrany Čínskej ľudovej republikyStretnutie náčelníka Generálneho štábu s pridelencom obrany Čínskej ľudovej republikyStretnutie náčelníka Generálneho štábu s pridelencom obrany Čínskej ľudovej republikyStretnutie náčelníka Generálneho štábu s pridelencom obrany Čínskej ľudovej republikyStretnutie náčelníka Generálneho štábu s pridelencom obrany Čínskej ľudovej republiky

Autor: KaNGŠ - Andrea Hankoščáková , Foto: MO SR - Ivan Kelement - Dátum: 03.01.2013
Čítanosť: 12291
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share