Preskocit navigáciu

Obmena zdravotníckych automobilov pre OS SR


Obmena zdravotníckych automobilov pre OS SR

     Obnova vozového parku a kvalitnejšie podmienky na prepravu chorých a ranených pacientov sú už realitou. Zastaraný vozový park sa postupne obnovuje, čo zároveň prináša lepšie pracovné podmienky  pre zdravotnícke jednotky. Pre potreby Ozbrojených síl SR bolo dodaných prvých  9 kusov zdravotníckych automobilov Volkswagen Crafter, určených na prepravu pacientov.
    
Tieto zdravotnícke automobily nahradia obsolentné ojazdené zdravotnícke automobily, ktoré si už vyžadovali väčšiu pozornosť v oblasti údržby a opráv. Dodanie nových vozidiel  zabezpečí zvýšenie operačnej pripravenosti zdravotníckych jednotiek OS SR.
    
Vojenské zdravotníctvo kvalitným plnením stanovených úloh v domácom a medzinárodnom krízovom manažmente dlhodobo dosahuje výborné výsledky.  Nové vozidlá prispejú k zlepšeniu pracovných podmienok a zvýšeniu bezpečnosti pre zdravotnícky personál a pacientov počas prepravy po pozemných komunikáciách.  

 


Obmena zdravotníckych automobilov pre OS SRObmena zdravotníckych automobilov pre OS SRObmena zdravotníckych automobilov pre OS SRObmena zdravotníckych automobilov pre OS SR

Autor: Mgr. Peter Krupa - Dátum: 05.12.2022
Čítanosť: 2299
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share