Preskocit navigáciu

Minister obrany na trenčianskom hrade


Minister obrany na trenčianskom hrade

     Krásne slnečné počasie, privítalo ministra obrany na Trenčianskom hrade pri príležitosti otvorenia výstavy „Pevní vo vernosti“ o histórii 71. pešieho „drotárskeho“ pluku. Počas ceremónie v Barborinom paláci trenčianskeho hradu ministra obrany sprevádzal veliteľ Síl výcviku a podpory a zároveň veliteľ trenčianskej posádky generálmajor Ing. Peter Vojtek.
     Počas otvorenia výstavy bola zväzom vojakov udelená genmjr. Vojtekovi a genplk v.v. Tuchyňovi „Pamätná hviezda Zväzu vojakov Slovenskej republiky“. K udelenia vyznamenania obom zablahoželal minister obrany, ktorý zároveň zablahoželal generálplukovníkovi v.v. Tuchyňovi k životnému jubileu, krásnych 70 rokov. Na záver tohto aktu nasledovala prehliadka novo inštalovanej výstavy týkajúcej sa vojenskej histórie trenčianskeho regiónu. Počas prehliadky prítomných sprevádzala riaditeľka trenčianskeho múzea pani Katarína Babičová.


Minister obrany na Trenčianskom hrade1Minister obrany na Trenčianskom hrade1Minister obrany na Trenčianskom hrade1Minister obrany na Trenčianskom hrade1Minister obrany na Trenčianskom hrade2Minister obrany na Trenčianskom hrade2Minister obrany na Trenčianskom hrade2Minister obrany na Trenčianskom hrade2Minister obrany na Trenčianskom hrade3Minister obrany na Trenčianskom hrade3Minister obrany na Trenčianskom hrade3Minister obrany na Trenčianskom hrade3Minister obrany na Trenčianskom hrade4Minister obrany na Trenčianskom hrade4

Autor: mjr. Štefan Zemanovič , Foto: kpt. Ján Brezula - Dátum: 11.11.2011
Čítanosť: 12682
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share