Preskocit navigáciu

VIP v rukách Vojenskej polície


VIP v rukách Vojenskej polície

V priestore Centra výcviku Lešť vrcholí vojenské cvičenie Slovenský štít 2021, ktorého sa zúčastňuje až osemtisíc vojakov z piatich štátov. V piatok cvičiacich vojakov navštívila najvyššia veliteľka Ozbrojených síl, prezidentka Zuzana ČAPÚTOVÁ.

Súčasťou medzinárodného cvičenia Slovak Shield 2021 sú aj vojenskí policajti, konkrétne príslušníci Oddelenia krízového manažmentu, Odboru KMVaK Vlkanová, Hronsek, ktorí zabezpečili najvyššej veliteľke OS SR pani prezidentke SR Zuzane ČAPÚTOVEJ - VIP Close protection. Navedenie prezidentskej kolóny vozidiel zabezpečili príslušníci Oddelenia policajného výkonu Zvolen, ktorí tiež vykonali reguláciu dopravy a parkovania v priestore CV Lešť a kontrolu režimu vstupu do určených priestorov.

Veliteľ pozemných síl OS SR generálmajor Ivan PACH ako riadiaci cvičenia poďakoval príslušníkom Vojenskej polície za vysoko profesionálny prístup a vyjadril nádej v ďalšiu spoluprácu. Svoje zručnosti a spôsobilosti si vojenskí policajti preveria už v stredu 23. júna 2021, kedy sa očakáva návšteva Premiéra SR, členov vlády SR a ďalších predstaviteľov participujúcich krajín. Počas inšpekčného dňa sa budú vojenskí policajti podieľať na zabezpečovaní ochrany určených osôb.


VIP v rukách Vojenskej polícieVIP v rukách Vojenskej polícieVIP v rukách Vojenskej polícieVIP v rukách Vojenskej polícieVIP v rukách Vojenskej polícieVIP v rukách Vojenskej polícieVIP v rukách Vojenskej polícieVIP v rukách Vojenskej polícieVIP v rukách Vojenskej polícieVIP v rukách Vojenskej polícieVIP v rukách Vojenskej polícieVIP v rukách Vojenskej polícieVIP v rukách Vojenskej polícieVIP v rukách Vojenskej polície

Autor: Vojenská polícia , Foto: Vojenská polícia - Dátum: 18.06.2021
Čítanosť: 6118
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share