Preskocit navigáciu

Odborné zhromaždenie vedúceho oddelenia policajných činností


Odborné zhromaždenie vedúceho oddelenia policajných činností

V priestoroch Vojenskej polície Trenčín sa dňa 22. júna 2021 - za účasti riaditeľa Odboru policajných činností - konalo odborné zhromaždenie príslušníkov oddelenia policajných činností, vedúcich oddelení policajného výkonu, vedúceho oddelenia ochrany osôb a sprevádzania a pracovníka oddelenia všeobecného výcviku.
Prítomní boli oboznámení s vyhodnotením splnenia úloh a výsledkami práce policajného výkonu v oblasti dopravnej a poriadkovej služby, ochrany objektov, efektivity práce a analytickej činnosti odborov policajného výkonu za 1.štvrťrok výcvikového roka 2021.
Súčasťou zamestnania bolo zovšeobecnenie výsledkov osobitných vnútorných kontrol vykonaných v roku 2021 u odborov policajného výkonu, stanovenie postupu pri objasňovaní priestupkov v súvislosti s opatreniami proti COVID-19 a informácie k vykonaným a pripravovaným novelám interných predpisov, ktoré vyplynuli z aktuálnych poznatkov praxe policajného výkonu Vojenskej polície. Zároveň boli smerom k príslušníkom oddelenia policajných činností vydané úlohy na zefektívnenie doterajšej činnosti v oblasti policajného výkonu.



Autor: Vojenská polícia , Foto: Vojenská polícia - Dátum: 30.06.2021
Čítanosť: 9945
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share